Hoppa till innehåll

Våra tjänster

Invändigt måleri

Oavsett om det är ditt hem eller företagslokal, tar vi måleriet till en ny nivå med vårt skickliga och dedikerade team av målare i Åkersberga. Vi förstår att varje yta bär på en unik historia, och vi strävar efter att skapa målningslösningar som inte bara er stil utan även berättar er egna berättelse.

Med precision och kreativitet omsätter vi dina visioner till verklighet, där varje färgval är en nyckelkomponent i att skapa en inspirerande atmosfär. Låt oss bli din valda partner för interiörmålning. Kontakta oss idag för att påbörja resan mot ett färgglatt och personligt utrymme!

Fasadmålning

Kruthare AB – din partner för professionell fasadmålning i Åkersberga! Vi förvandlar byggnader med expertis och engagemang. Med en palett av färdigheter och noggrannhet skapar vårt team levande och varaktiga fasader. Vi förstår att varje yta är unik och kräver skräddarsydda lösningar.

Genom att använda högkvalitativa
färgprodukter och beprövade tekniker skapar vi inte bara ett skyddande skikt, utan också konstverk som står emot tidens tand. Låt oss ge ditt hem eller företagsbyggnad en ny visuell identitet med våra skickliga målartjänster.

MOTIVmålning

Välkommen till Kruthare AB, ett kreativt företag för unika väggmotiv och motivmålningar i Åkersberga! Vi förvandlar dina väggar till konstverk genom att integrera skickligt utförda motiv och fantastiska färgpaletter.

Vårt passionerade team av konstnärliga målare tar din vision och omsätter den till en levande verklighet. Oavsett om det är att skapa en magisk atmosfär i ditt hem, förnya företagslokaler eller ge liv åt offentliga utrymmen, levererar vi unika konstverk som förmedlar din personliga stil. Kontakta våra målare i Åkersberga idag

Färgsättning

Vi omsätter visioner till levande färgpaletter! Oavsett om du är en privatperson som vill ge ditt hem nytt liv eller ett företag som söker professionell färgexpertis, är vi här för att inspirera och förverkliga dina idéer.

Vårt skickliga team av målare i Åkersberga kombinerar teknisk precision med konstnärlig känsla för att skapa harmoniska färgscheman som speglar din personliga stil eller företagets varumärke. Vi strävar efter att inte bara måla ytor utan att skapa en atmosfär och uttryck!

GOLVläggning & slip

Vårt dedikerade team av erfarna golvläggare & hantverkare hanterar allt från golvslipning för att återge gammalt trä i ny glans till golvläggning med noggrannhet, kvalitet och precision.

Med fokus på material och estetik skapar vi inte bara golv – vi skapar en grund för ditt drömhem. Kontakta oss idag för att ge ditt golv en ny livfullhet och låt Kruthare AB vara din partner för en ny typ av hemmiljö där varje steg är en njutning. Vi arbetar endast med miljökorrekta produkter och framtidshållbarhet i tanke & handling.

Microcement

Din specialist i Åkersberga för mikrocement-applikationer som förvandlar badrum, kök och golv till eleganta konstverk! Med vår expertis skapar vi sömlösa ytor som inte bara är vackra utan även hållbara och lättskötta.

Vårt dedikerade team av yrkesmålare i Åkersberga är experter på att applicera mikrocement för att skapa unika designlösningar. Oavsett om det är en modern köksyta, ett trendigt badrum eller ett stilfullt golv, garanterar vi att varje projekt görs med precision & noggrannhet.

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Bra service, lätt att kontakta, fick svar snabbt. Enkelt att godkänna offerten digitalt. Arbetet väl genomfört, trevlig personal!

KVALITET & HÅLLBARHET

100% NÖJDA KUNDER

INOM BUDGET & TID

OM NI HAR

ANDRA FRÅGoR.

Tveka inte att kontakta oss om vad det än kan vara. Offertförfrågan, färgsättning, tips och idéer kring allt inom målning, golvläggning med mer. Som ett måleriföretag i Åkersberga så finns vi här för dig.